{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Aktion Julklappen – äkta glädje från barn till barn

Sedan starten har mer än en halv miljon barn i östra Europa fått en gladare jul tack vare Aktion Julklappen och svenska julklappshjältar. I år har vi öppet för inlämning av julklappar 2-26 november.

 

Vad är Aktion Julklappen?

Vi vill ge barn (och vuxna) runt om i Sverige chansen att sprida julglädje bland barn i östra Europa som inte har så mycket. Alla kan vara med: skolklasser, föreningar och familjer. Det är ett roligt, enkelt och konkret sätt att göra något för de som inte har så mycket.

Hur blir jag en Julklappshjälte?

Via länkarna till vänster (eller nedan om du läser från en mobil enhet) hittar du all information du behöver. Men allra enklast är kanske att börja med att se filmen om Aktion Julklappen, som visar hur allt går till.

 

När pågår Aktion Julklappen?

Julklapparna lämnas på olika uppsamlingsställen i landet under perioden 2-26 november. Du kan skicka ditt paket via post senast söndag 27/11 till Human Bridge, Bergmossevägen, 570 15 Holsbybrunn. Märk ditt paket med Aktion Julklappen. 

 

Snabbfakta om Aktion Julklappen

  • Aktion Julklappen drivs av Läkarmissionen, en hjälporganisation som arbetar för att förändra framtiden för utsatta människor genom att ge dem vilja och verktyg att förbättra sina livsvillkor.
  • Julklapparna delas ut på barnhem, sjukhus, skolor och till barn i fattiga familjer i östra Europa.
  • Sedan starten har mer än en halv miljon barn fått julklappar genom Aktion Julklappen. Syftet är att ge barn som inte har så mycket en gladare jul och att låta alla Julklappshjältar i Sverige få uppleva glädjen av att ge en gåva.