{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Examenspresent som ger en ljusare framtid

Låt din examenspresent få bidra till en ljusare framtid för barn som behöver en bättre start i livet.

Letar du efter en present inför examen eller skolavslutning?

När du köper en examenspresent hos oss är du med och ger utsatta barn och unga en bättre framtid. Genom de utvalda gåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större gåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler!

Gåvorna nedan passar bra att ge till den som går ut skolan, tar studenten, till läraren, personalen i förskolan, tränaren eller vem det nu kan vara som du vill ge en gåva.

När du köper en examensspresent hos oss kan du välja till ett snyggt gåvobevis, som du antingen kan ta med till skolavslutningen eller examensfesten eller skicka till den du vill fira.

 Trädplantering i Sydsudan

I stället för en blomma kan du ge bort tio träd, som hjälper familjer i generationer framåt med virke, ved och frukt. Och som hjälper klimatet!

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för 50 kr

  Det stora utbildningspaketet

Bristen på skolgång och utbildning är en vanlig anledning till att människor är fattiga och inte kan ta sig ur sin fattigdom. Det kan du ändra på.

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för 75 kr

 Skolpaket till barn i Honduras

Vill du hjälpa ett barn från slummen att både börja och sedan fortsätta gå i skolan? Om de får skoluniform, böcker och läxhjälp är mycket vunnet.

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för 150 kr

 

 

Genom din gåva hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!