{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Examenspresent som ger en ljusare framtid

Låt din examenspresent få bidra till en ljusare framtid för barn som behöver en ny start i livet.

Letar du efter en present inför examen eller skolavslutning?

När du köper en examenspresent hos oss är du med och ger utsatta barn och unga en bättre framtid. Genom de utvalda gåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större gåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler!

Gåvorna nedan passar bra att ge till studenten, läraren, personalen i förskolan, tränaren eller vem det nu kan vara som du vill ge en gåva.

När du köper en avslutningspresent hos oss kan du välja till ett snyggt gåvobevis, som du kan ta med till skolavslutningen, examensfesten eller skicka till den du vill fira.

 Trädplantering i Sydsudan

Trädplantering förbättrar klimatet och ger även virke, ved eller frukt som familjen antingen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för 50 kr

  Det stora utbildningspaketet

För fattiga människor i fattiga länder är just bristen på skolgång och utbildning en viktig anledning till att de är fattiga och även en orsak till att de inte lyckas ta sig ur sin fattigdom. Det kan du ändra på.

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för 75 kr

 Stöd till sjuksköterskeskolan Lalitpur, Nepal

Jordskalven som skakade Nepal 2015 orsakade stora skador på många platser, bland annat sjuksköterskeskolan Lalitpur. Hjälp oss göra deras lokaler säkra igen, så de kan fortsätta utbilda de sjuksköterskor som så väl behövs i det fattiga landet!

Köp examenspresenten i vår gåvoshop för valfritt belopp

 

 

Genom din gåva hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!