Minnesgåva och kondoleanser

Låt din minnesgåva få bidra till en bättre framtid för någon som har haft det svårt.

 

 

När du vill hedra någon som gått bort kan ett minnesblad med en gåva till Läkarmissionen vara ett fint sätt att skicka sina kondoleanser i samband med den avlidnes begravning. Din gåva kommer att komma till nytta i något av våra projekt som hjälper utsatta människor att förändra sin framtid, eller som akut nödhjälp i en katastrofsituation.

Skapa ett eget minnesblad

Hedra någons minne med en gåva till Läkarmissionen

Skapa nu


När du skänker pengar vid en begravning skickar vi ett minnesblad med en text som du själv väljer till den adress du anger i beställningen. Det vanligaste tillvägagångssättet vid minnesgåvor är att gåvobeviset skickas direkt till begravningsbyrån eller till den avlidnes anhöriga. På kortet trycker vi den personliga hälsning du själv fyller i. Du kan använda en färdigskriven dikt som du väljer direkt på sidan eller skriva en egen text till minne av den avlidne.

Om du använder vårt formulär som du når via länken nedan betalar du direkt med kort eller via din internetbank. Vill du istället använda plusgiro är vårt kontonummer 90 00 21-7. Skriv då följande uppgifter i meddelanderutan på ditt inbetalningskort:

  • Namnet på den avlidne personen
  • Hälsningen som ska tryckas på minnesbladet 
  • Begravningsdatum (vet du inte begravningsdatumet eller har det passerat, ange dagens datum)
  • Adressen dit minnesbladet ska skickas

Har du frågor eller funderingar kring din minnesgåva? Kontakta Givarservice på 08-620 02 00.