{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Morsdagspresent som räddar liv

Den 28 maj 2017 är det äntligen mors dag igen! Hos Läkarmissionen kan du köpa en förlossning till kvinna som annars hade fått föda barn hemma i sin hydda. En gåva som kan rädda liv.

Genom att köpa en förlossning i morsdagspresent ger du en fattig kvinna möjlighet att föda sitt barn på sjukhus. Här finns vård för för tidigt födda barn och möjlighet att ge kejsarsnitt när det behövs. En förlossning på Panzisjukhuset i Kongo kostar 150 kronor.

Välj mellan tre enkla alternativ:  

- Sms:a och få genast ett fint morsdagskort till din mobil: skriv mors dag och skicka till nummer 729 72.   

- Få ett snyggt gåvobevis hemskickat eller skriv ut på egen hand. Köp morsdagspresenten i vår gåvoshop. Du kan betala med inbetalningskort, banköverföring eller kontokort.

- Swisha 150 kronor till 90 00 217 och skriv mors dag som meddelande. Gör ett eget gåvokort eller ladda ned ett genom att klicka här.

 

 

morsdagspresent

Fler alternativ...

Du kan också välja att köpa en förlossning till en kvinna i Tanzania eller en akut förlossning till en kvinna i Kongo. 

Om du hellre känner för en mer traditionell gåva inför mors dag kan du köpa en fin chokladask till din mamma och samtidigt stödja Läkarmissionens verksamhet på Godisboxen.se. 

Genom din morsdagspresent hjälper du oss att göra skillnad mellan liv och död. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!