Julklappar & presenter under 100 kr som gör skillnad

 

Många bäckar små gör en stor å. Och din julklapp på under 100 kronor kan göra stor skillnad i en enskild människas liv. Även om det inte är mottagarens. Du kan plantera 10 träd. Du kan köpa en cykel som hjälper en kursledare att ta sig till sina spargrupper. Du kan bidra till att en människa får en utbildning. Och du kan rädda livet på ett undernärt barn. Så vårt julklappstips på under 100 kr är att bidra till ett av våra projekt.


Genom att ge en gåva till Läkarmissionen verkar du för att fler ska få möjlighet att förändra sina egna liv. Genom t.e.x utbildning, verktyg för självförsörjande och insatser för social omsorg. En julklapp på under 100 kr kanske känns som en droppe i havet för dig. Men det kan vända livet för en utsatt människa. Och vem vill egentligen ha en plastig pryl i present, som ändå bara kommer stå och samla damm i ett skåp?

Välgörande julklappstips under 100 kr

I vår gåvoshop finns flera julklappar som är listade till priser under 100 kr. Har du fastnat för ett projekt med en större prislapp på gåvobeviset? Inga problem. Du kan nämligen ändra priset och på så sätt välja själv hur mycket du vill bidra med. Du går bara in på gåvobevisets sida och klickar på ”Ange eget belopp” för att styra priset upp eller ned.

När du går vidare med beställningen kan du välja att få gåvobeviset levererat direkt på e-post eller hem till brevlådan på posten. E-postleveransen är gratis medan det tryckta gåvokortet har en frakt på 20 kronor. På både tryckta och elektroniska gåvobevis kan du lägga till mottagarens namn och en personlig hälsning, utan extra kostnad.

God jul önskar vi på Läkarmissionen. Vi hoppas att du hittar en gåva från oss som passar dina nära och kära. Ta en titt i vår gåvoshop för att se våra julklappstips för under 100 kr.


Rädda livet på ett undernärt barn, Kongo: 60 kr

För 60 kronor kan du ge ett barn en hel behandling på Panzisjukhusets nutritionsavdelning.


Trädplantering, Etiopien: 50 kr

Trädplantering förbättrar klimatet och man får virke, ved eller frukt som familjen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.


Stöd till Tiger Club, Uganda: 100 kr

När fotbollen är vägen bort från gatan.


Cykel, Burundi: 90 kr

Våra kursledare är verkligen ute och cyklar!


Kvinnligt entreprenörskap, Indien: 100 kr

Gen en fattig kvinna en möjlighet till självförsörjning


Det stora utbildningspaketet: 75 kr

Stöd till utbildning är den bäst hjälp till självhjälp som du kan ge.