Julklappar i sista minuten som gör skillnad

 

Välgörande julklappstips för dig som är ute i sista minuten

Tiden går snabbare än man kan tro och plötsligt är det några dagar innan julafton. För att undvika julstress och slippa långa köer i julhandeln kan du köpa en julklapp i sista minuten som gör skillnad. En gåva från Läkarmissionens gåvoshop gör skillnad för människor i utsatthet, det är även en gåva som bidrar till en bättre värld. På grund av pandemin ska vi även undvika att springa runt i affärer bland andra människor, en julklapp från gåvoshopen är därför perfekt för du kan handla den på distans. Det går snabbt och enkelt att handla en sista minuten julklapp från Läkarmissionen och det finns gåvor i alla prisklasser.

Du hittar julklappar som passar alla, kanske en trädplantering eller ge bort en säker förlossning så att en kvinna i utsatthet får föda barn på Panzisjukhuset. Eller varför inte ge bort en behandling till ett barn som lider av undernäring? På Panzisjukhuset får barnen vård och en behandling som består av en vitamin- och näringsrik välling, efter 15 dagar brukar barnen tillfriskna igen. 

Vad du än väljer så kommer din sista minuten julklapp att göra skillnad. 

Så enkelt handlar du en julklapp i sista minuten

I vår gåvoshop finns flera julklappar i olika prisklasser. Har du fastnat för ett projekt med en större prislapp på gåvobeviset? Inga problem. Du kan nämligen ändra priset och på så sätt välja själv hur mycket du vill bidra med. Du går bara in på gåvobevisets sida och klickar på ”Ange eget belopp” för att styra priset upp eller ned.

När du går vidare med beställningen kan du välja att få gåvobeviset levererat direkt på e-post eller hem till brevlådan på posten. Ett fint gåvobevis fungerar utmärkt som en inslagen julklapp. E-postleveransen är gratis medan det tryckta gåvokortet har en frakt på 20 kronor. På både tryckta och elektroniska gåvobevis kan du lägga till mottagarens namn och en personlig hälsning, utan extra kostnad.

God jul önskar vi på Läkarmissionen. Vi hoppas att du hittar en gåva från oss som passar dina nära och kära. Ta en titt i vår gåvoshop för att se våra julklappstips till dig som är ute i sista minuten.


Rädda livet på ett undernärt barn, Kongo: 90 kr

För 90 kronor kan du ge ett barn en hel behandling på Panzisjukhusets nutritionsavdelning.


Trädplantering, Sahel: 60 kr

Trädplantering förbättrar klimatet och man får virke, ved eller frukt som familjen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.


Det stora utbildningspaketet: 75 kr

Stöd till utbildning är den bästa hjälp till självhjälp som du kan ge.

Känner du dig villrådig inför vilken gåva du ska välja? Ni kanske har bestämt inom familjen att en julklapp inte får kosta mer än en viss summa. Vill du ha förslag på julklappar under 200 kr? Inga problem, vi har listat fina och välgörande julklappar under 200 kronor som verkligen gör skillnad.

Här hittar du fina julklappar under 200 kronor.