Julklappar & presenter under 200 kr som gör skillnad

 

Många bäckar små gör en stor å. Och din julklapp på under 200 kronor kan göra stor skillnad i en enskild människas liv. Även om det inte är mottagarens. Du kan plantera träd. Du kan ge bort en bikupa som förbättrar klimatet och bidrar till familjers självförsörjning. Du kan bidra till att en människa får en utbildning. Och du kan rädda livet på ett undernärt barn. Så vårt julklappstips på under 200 kr är att bidra till ett av våra projekt.


Genom att ge en gåva till Läkarmissionen verkar du för att fler ska få möjlighet att förändra sina egna liv. Genom till exempel utbildning, verktyg för självförsörjande och insatser för social omsorg. En julklapp på under 200 kr kanske känns som en droppe i havet för dig. Men det kan vända livet för en utsatt människa. Och vem vill egentligen ha en plastig pryl i present, som ändå bara kommer stå och samla damm i ett skåp?


Ge bort en säker förlossning: 180 kr

För 180 kr ser du till att en kvinna i utsatthet får föda barn tryggt och säkert på sjukhus. 


Trädplantering, Niger: 60 kr

Trädplantering förbättrar klimatet och man får virke, ved eller frukt som familjen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.


Ge bort en get, Kongo: 150 kr

Hjälp utsatta familjer med en ny start.


Cykel, Burundi: 90 kr

Våra kursledare är verkligen ute och cyklar!


Ge bort en bikupa: 200 kr

Genom detta projekt kan du rädda bin och bidra till en ljusare framtid för hela familjer.


Det stora utbildningspaketet: 75 kr

Stöd till utbildning är den bäst hjälp till självhjälp som du kan ge.

Julklappar under 200 kr och 100 kr som passar alla tillfällen

Välj bland våra populära julklappar för välgörenhet så skickar vi även med ett fint gåvobevis i julklapp som du kan ge bort. Det finns flera gåvor som passar en budget under 200 kr i vår gåvoshop. Behöver du en julklapp till julklappsspelet? Eller kanske en gå-bort-present till värdinnan för julbordet? Tänk på att det inte är prislappen som avgör den skillnad som en gåva under 200 kronor kan göra. Din julklapp kommer att förändra människors liv. En gåva under 200 kr kan exempelvis innebära att ett barn som lider av undernäring får en behandling på Panzisjukhuset och blir frisk igen. Då kanske du förstår vilken skillnad en gåva under 200 kr kan göra.

Välgörande julklappstips under 200 kr

I vår gåvoshop finns flera julklappar som är listade till priser under 200 kr. Har du fastnat för ett projekt med en större prislapp på gåvobeviset? Inga problem. Du kan nämligen ändra priset och på så sätt välja själv hur mycket du vill bidra med. Du går bara in på gåvobevisets sida och klickar på ”Ange eget belopp” för att styra priset upp eller ned.

När du går vidare med beställningen kan du välja att få gåvobeviset levererat direkt på e-post eller hem till brevlådan på posten. E-postleveransen är gratis medan det tryckta gåvokortet har en frakt på 20 kronor. På både tryckta och elektroniska gåvobevis kan du lägga till mottagarens namn och en personlig hälsning, utan extra kostnad.

God jul önskar vi på Läkarmissionen. Vi hoppas att du hittar en gåva från oss som passar dina nära och kära. Ta en titt i vår gåvoshop för att se våra julklappstips för under 200 kr.