En julgåva som räddar liv – till företagets personal och kunder

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är så gör din gåva skillnad. Låt årets julgåva förändra framtiden för utsatta människor på Panzisjukhuset och östra Kongo.

Läs mer under vardera sida, eller ring vår företagskontakt Hanna Rosell 08-620 02 35.

Stöd Denis Mukwege

Stötta vinnaren av Nobels Fredspris 2018: doktor Denis Mukwege, och hans viktiga arbete vid Panzisjukhuset i Kongo. På Panzisjukhuset har mer än 50 000 våldtagna kvinnor och barn fått hjälp genom åren, både med de fysiska såren och med att skapa en ny framtid för sig själva och sina barn.

Rädda livet på undernärda barn

I konfliktdrabbade Kongo dör tolv av hundra barn innan de hunnit fylla fem år. När familjer tvingas fly för sina liv hamnar de ofta i extrem fattigdom, där mat för dagen inte är någon självklarhet. 

Stoppa ebolan!

Ebola är ett av världens mest fruktade virus och innebär döden för 50-90 % av dem som drabbas. Många av de insjuknade är barn under fem år och ett stort antal barn har även förlorat sina föräldrar. Hjälp till att stoppa spridningen nu!

Säkra förlossningar

Spädbarnsdödligheten i Kongo är en av de högsta i världen. På Panzisjukhuset kan du se till att även fattiga kvinnor får föda sina barn i en säker miljö. 

När du ger ger din julgåva som räddar liv så blir ditt företag en samarbetspartner till Läkarmissionen.

Du får vårt digitala julpaket och vi skapar tillsammans möjlighet att arbeta för en bättre värld genom fyra specifika områden.

Synlighet, marknadsaktiviteter, personalaktivering och rapportering.

Föredrar ni istället ett skräddarsytt projekt, eller en helt annan julgåva? 

Ring vår företagskontakt Hanna Rosell 08-620 02 35.

 

Om du är osäker på vilka skatteregler som gäller för exempelvis julgåvor så kan du läsa mer här.