Dopgåva

Låt din dopgåva få betyda något både för barnet som döps och för ett annat barn som behöver en ny chans i livet.

Är du bjuden på dop eller namngivning och osäker på vilken present du ska köpa?

När du köper en doppresent hos oss är du med och ger utsatta barn en bättre framtid. Genom de utvalda dopgåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större dopgåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler barn!

Du kan också välja att få ett snyggt gåvobevis, som du kan ta med till dopet eller skicka till flickan eller pojken du vill fira.

 Trädplantering i Sydsudan

Trädplantering förbättrar klimatet och ger även virke, ved eller frukt som familjen antingen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.

Köp doppresenten i vår gåvoshop

 

Rädda livet på ett barn med din dopgåva

Det är inte lätt att få en bebis. Så liten och så totalt beroende av sina föräldrar, framför allt mamman, eftersom hon är den som har maten i form av mjölk. Men alla kan inte amma sina barn. Din dopgåva kan rädda ett litet barn undan svält

Köp dopgåvan i vår gåvoshop

 

Genom din dopgåva hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!