{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Sånger För Livet

Välkomna till Sånger För Livet, Läkarmissionens stora körprojekt med Mats Backlund som musikalisk ledare och dirigent. Ta chansen att få sjunga med hundratals körsångare, professionella musiker och folkkära Shirley Clamp!

 

Extrainsatta konserter!

Efter höstens mycket uppskattade konserter förlängs nu turnén. Vi besöker Ölme kyrka den 22 april och Sunne kyrka den 23 april.

Sånger För Livet turnerar Sverige runt för att inspirera fler att bli Skyddsänglar – människor som stödjer Läkarmissionens viktiga arbete för utsatta barn. Både Mats Backlund och Shirley Clamp har varit på plats i Afrika och med egna ögon fått se Läkarmissionens arbete för föräldralösa och övergivna barn. De kommer att dela med sig av sina oförglömliga upplevelser. Missa inte detta unika tillfälle att förena stor nytta med mycket nöje!

 

Mats Backlund och Shirley Clamp, Sånger För Livet


Konserter våren 2017

22 april kl 16:00: Ölme kyrka, Värmland. Repetitionsdag 8 april (kl 12:00). (Ladda ner affisch här.)
23 april kl 17:00: Sunne kyrka, Värmland. Repetitionsdag 9 april (kl 13:00). (Ladda ner affisch här.)

Höstens Sånger För Livet-turné presenteras inom kort!
 

Anmälan till Sånger För Livet 2017

Anmälningstiden för körsångare till Ölme och Sunne har gått ut. Det kan ev. finnas platser kvar i Sunne så om du är sent ute och ändå vill vara med så kontakta oss på sfl@lakarmissionen.se eller ring till Läkarmissionens växel 08-620 02 00 så blir du kopplad till Richard Niklasson eller någon annan kontaktperson.

Vi ser fram emot att skapa härliga konserter tillsammans med er – varmt välkomna till Sånger För Livet 2017!

Kom och lyssna på Konserterna!

Entrébiljetter säljs via ticketmaster.se (klicka på länken) 

Ölme lördagen den 22/4  kl 16:00

Sunne söndagen den 23/4  kl 17:00

Rullstol- och ledsagarbiljett bokas via Contact center på 077-170 70 70 eller ditt närmaste biljettombud.

Shirley Clamp gästar Sånger För Livet

Under 2016 hade Sånger För Livet glädjen att presentera Shirley Clamp som gästartist. Shirley blev känd för svenska folket när hon i Melodifestivalen 2004, med sin magiska sångröst, fick tiden att stanna med låten ”Min kärlek”. Därefter har det blivit flertalet Melodifestivaler, turnéer i alla möjliga format, tv-medverkan i både allvarliga och lekfulla program samt massor av liveframträdanden runt om i landet. Shirley beskrivs som en färgstark sångerska med en stor röst och som en varmhjärtad, öppen och inkännande tjej som alltid har en stund över till den som behöver det.

Om Läkarmissionens Skyddsängel-arbete

Initiativtagare var vår partner i Sydafrika, Give a Child a Family, som länge arbetat framgångsrikt med övergivna och föräldralösa barn. Barnen får medicinsk, pedagogisk och psykologisk hjälp och placeras sedan i noga utvalda fosterfamiljer som utbildats i hur de bäst tar hand om barnen. Placeringen följs noggrant upp. Resultatet av arbetet är imponerande, och vi vill ge fler övergivna och föräldralösa barn en trygg och kärleksfull familj. Som Skyddsängel stödjer du Läkarmissionens arbete för utsatta barn runtom i världen. Mer information om Skyddsänglar finns här, mer information om Give a Child a Family finns här.

Sånger För Livet i er kyrka nästa år?

Vill du och din kör att Sånger För Livet ska besöka er kyrka nästa år? Sänd din intresseanmälan till sfl@lakarmissionen.se så kontaktar vi dig inom kort!