{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Sånger För Livet

Välkomna till den 18:e säsongen av Läkarmissionens stora körprojekt Sånger För Livet. Kom och sjung tillsammans med hundratals körsångare under ledning av Mats Backlund, professionella musiker och folkkära Shirley Clamp!

Sånger För Livet turnerar Sverige runt för att inspirera nya Skyddsänglar – människor som stödjer Läkarmissionens viktiga arbete som förändrar framtiden för föräldralösa barn världen över och ger dem en trygg uppväxt, en ny familj och en ljus framtid. Både Mats Backlund och Shirley Clamp har varit på plats i olika delar av Afrika och med egna ögon fått bevittna Läkarmissionens Skyddsängelarbete, och kommer att dela med sig av sina oförglömliga upplevelser. Missa inte detta unika tillfälle att förena stort nöje med stor nytta!


Turnéplan för Sånger För Livet

13 mars kl. 17.00, Dimbo-Ottravads kyrka, Västergötland
3 september kl. 16.00, St. Johannes kyrka, Malmö
4 september kl. 17.00, Tranås kyrka, Småland
17 september kl. 16.00, Oscar Fredriks kyrka, Göteborg
18 september kl. 17.00, Unnaryds kyrka, Småland
8 oktober kl. 16.00, Lima kyrka, Dalarna
9 oktober kl. 17.00, Karlskoga kyrka, Värmland
 

Anmälan till Sånger För Livet 2016

Sänd ett mejl med körens namn, antal, kontaktperson, adress, mobilnummer, mejladress och vald ort till anna.olofsson@lakarmissionen.se. Det går också fint att anmäla sig som enskild sångare. Inbjudan i pdf-format hittar du här.

Deltagaravgiften är 350 kronor/körsångare/ort. Tack för att ni betalar till plusgiro 25 26-2 och märker betalningen med SFL, körens/deltagarens namn, antal och ort. Betalningen gäller som definitiv anmälan.

Era nothäften sänds i slutet av mars. Ni övar in materialet i era respektive körer, och vid två tillfällen möts alla medverkande körsångare och finslipar sångerna tillsammans. Repertoaren innehåller engelskt och svenskt, traditionellt och nytänkande, välkänt och överraskningar, klassiker och nykomlingar.

För frågor, tveka inte att kontakta oss på anna.olofsson@lakarmissionen.se.

Här kan du läsa mer om Läkarmissionens Skyddsängelarbete.

Konsertbiljetter köps via ticnet.se. Biljetter till konserterna 12 och 13 mars finns redan ute till försäljning. Höstens konserter kommer att finnas till försäljning senare under våren.

 

Årets gästartist: Shirley Clamp

Under 2016 har Sånger För Livet glädjen att för första gången presentera uppskattade Shirley Clamp som gästartist! Shirley blev ett med svenska folket när hon i Melodifestivalen 2004, som en rödhårig yrhätta med en magisk sångröst, fick tiden att stanna för oss framför TV-apparaterna. Via andra chansen sjöng hon sig sedan lekande lätt vidare till finalen i Globen där hon omfamnades av både publik och jury vilket resulterade i en fantastisk andraplats med låten ”Min Kärlek”.

Därefter har det blivit flertalet Melodifestivaler, turnéer i alla möjliga format, TV-medverkan i både allvarliga och lekfulla program samt massor av liveframträdanden runt om i vårt avlånga land. Röster om Shirley beskriver en färgstark sångerska med en stor röst och ett starkt id, men även en varmhjärtad, öppen och inkännande ”girl next door” som alltid har en stund över för att lyssna och ge lite stärkande ord på vägen till den som behöver det.

Här kan du ladda ner en pressbild på Shirley Clamp

 

Varmt välkomna till Sånger För Livet 2016!