Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

Så här gör du för att vara med

 

Vad roligt att du är intresserad av Aktion Julklappen!

Idén bakom Aktion Julklappen är enkel. Barn i Sverige slår in julklappar med personliga hälsningar, de lämnas till våra uppsamlingsställen och vi ser till att de hamnar hos barn i Moldavien, Rumänien och Ukraina. Här bor många av Europas fattigaste barn – och här är en julklapp från Sverige en väldigt uppskattad händelse.

Anmäl dig här

Här anmäler du dig till Aktion Julklappen. Din anmälan behöver vi för att kunna beräkna transporter, förbereda julklappsutdelningar och inte minst skicka ett tack till dig från barn som tar emot julklappar. Välkommen med!

Så här gör du en julklapp

Här hittar du listan över vad julklappen ska innehålla och hur du packar din julklapp. Innehållet finns hos de flesta stormarknader. Vill du hellre beställa ett färdigt julklappspaket finns det online hos Nyamusik.se. Även Äppelvikens Bokhandel i Bromma och Klackenbergs Böcker & Papper säljer paket som behöver kompletteras med tvål, tandborste, tandkräm och tablettask.

 

Lämna eller skicka din julklapp till oss

Här har vi samlat information om våra olika uppsamlingsställen som vi har runt om i Sverige.

Se filmer och läs mer om Aktion Julklappen

Aktion Julklappen är en älskad aktivitet som värmer i hjärtat både hos den som ger och den som får. Läs mer om Aktion Julklappen och se hur du gör steg för steg för att vara med.