Fira Mors dag med en betydelsefull present

Letar du efter den perfekta morsdagspresenten? Fira mamma på mors dag genom att ge en välgörenhetsgåva som räddar liv. Våra gåvobevis och digitala kort, går enkelt att skicka till den mamma du vill fira.

 

En gåva som firar och räddar liv på mors dag - Två goda handlingar i en!

Låt din mammas morsdagsgåva hjälpa en annan mamma. Genom att köpa en morsdagspresent från Läkarmissionen är du med och gör skillnad för kvinnor i utsatthet. 180 kronor kan vara skillnad mellan liv och död för en mamma och hennes barn.

En morsdagspresent från Läkarmissionen är inte bara en gåva, det är en handling av kärlek och medmänsklighet. 

Varje dag dör runt 800 kvinnor i världen till följd av sin graviditet eller förlossning. Mest sårbara är unga flickor och kvinnor som lever i fattigdom, på landsbygden eller som befinner sig på flykt. Vi vet att 9 av 10 dödsfall skulle kunna undvikas med rätt vård. Din gåva gör skillnad! 

Köp en säker förlossning

 

Skicka ett gåvobevis som morsdagspresent 

När du väljer en välgörenhetsgåva från Läkarmissionen, kan du skicka ett personligt gåvobevis till din mamma. Ett sätt att visa din uppskattning och låta henne veta att hon har hjälpt till att rädda andra mödrars och barns liv. Du kan välja att få gåvobeviset via mail eller att skicka det fysiskt. Du kan även skriva in din personliga hälsning i gåvobeviset. Beloppet väljer du själv.  Välj att betala med Swish, kontokort eller inbetalningskort. 

 

 

Skicka ett gåvobevis

 

SMS:a ett digitalt kort med personlig hälsning

Du kan också enkelt och smidigt bidra till en säker förlossning genom att skicka ett digitalt kort via SMS. Här kan du skriva din personliga hälsning som skickas med. Du fyller i alla uppgifter och SMSet skickas atutomatiskt till det nummer du väljer på mors dag. Mottagaren får då en länk i SMS som öppnas och där visas kortet. Ge valfritt belopp och betala med Swish.

 

Skicka ett sms-kort

 

Ge en gåva från hjärtat 

När du väljer en säker förlossning som din morsdagspresent, stöttar du arbetet med att erbjuda trygga förlossningar och bra omvårdnad till de mödrar och nyfödda som behöver det mest. Genom en välgörenhetsgåva på bara 180 kronor kan du hjälpa till att säkerställa en trygg förlossning, vilket betyder en avgörande skillnad för mamma och barn. 

 

  • Säker förlossningsvård - Genom ditt stöd till Läkarmissionen kan vi fortsätta vårt arbete med att erbjuda säkra förlossningar i länder som DR Kongo och Tanzania. 
  • Omvårdnad efter förlossning - Vi ser till att både mödrar och barn får den vård de behöver. 
  • Utbildning av vårdpersonal - Din gåva bidrar också till våra program för att utbilda barnmorskor och sjukvårdspersonal, vilket förbättrar kvaliteten på vård över hela regioner.