Konfirmationspresent som ger en ljusare framtid

Låt din konfirmationspresent få bidra till en ljusare framtid för barn som behöver en ny start i livet.

Det är inte alltid så lätt att välja rätt gåva inför en konfirmation.

När du köper en konfirmationspresent hos oss är du med och ger utsatta barn en bättre framtid. Genom de utvalda konfirmationsgåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större gåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler barn!

Du kan också välja att få ett snyggt gåvobevis, som du kan ta med till konfirmationen eller skicka till tjejen eller killen du vill fira.

 Trädplantering i Sydsudan

Trädplantering förbättrar klimatet och ger även virke, ved eller frukt som familjen antingen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.

Köp konfirmationspresenten i vår gåvoshop

 Stöd till Panzisjukhuset i Kongo

Folk vandrar i dagar för att komma till Panzisjukhuset, eftersom det finns bra vård där – trots den krigssituation som råder i stora delar av östra DR Kongo.

Köp konfirmationspresenten i vår gåvoshop

 Det stora utbildningspaketet

För fattiga människor i fattiga länder är just bristen på skolgång och utbildning en viktig anledning till att de är fattiga och även en orsak till att de inte lyckas ta sig ur sin fattigdom. Det kan du ändra på.

Köp konfirmationspresenten i vår gåvoshop

 

Genom din konfirmationsgåva hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!