Gåbortpresent som gör skillnad

Låt din gåbortpresent göra skillnad. I stället för en flaska vin eller en blomma kan du ge bort en ny framtid.

Söker du efter något lite mer originellt än en flaska vin att ta med som gå-bort-present?

När du köper en gåbortpresent hos oss är du med och ger utsatta barn en bättre framtid. Genom de utvalda gåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större gåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler barn!

Du kan också välja att få ett snyggt gåvobevis, som du kan ta med till festen eller skicka till den du vill fira.

 Trädplantering i Sydsudan

Trädplantering förbättrar klimatet och ger även virke, ved eller frukt som familjen antingen själv kan använda eller sälja för att få pengar till annat.

Köp gå-bort-presenten i vår gåvoshop

 Stöd till Panzisjukhuset i Kongo

Folk vandrar i dagar för att komma till Panzisjukhuset, eftersom det finns bra vård där – trots den krigssituation som råder i stora delar av östra DR Kongo.

Köp gå-bort-presenten i vår gåvoshop

 Det stora utbildningspaketet

För fattiga människor i fattiga länder är just bristen på skolgång och utbildning en viktig anledning till att de är fattiga och även en orsak till att de inte lyckas ta sig ur sin fattigdom. Det kan du ändra på.

Köp gå-bort-presenten i vår gåvoshop

 

Genom din gåbortpresent hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!