Avslutningspresent som ger en ljusare framtid

Låt din avslutningspresent få bidra till en ljusare framtid för barn som behöver en bättre start i livet.

Letar du efter en present inför examen, skolavslutning eller avslutning på någon av barnens aktiviteter?

När du köper en examenspresent eller avslutningspresent hos oss är du med och ger utsatta barn och unga en bättre framtid. Genom de utvalda gåvorna nedan bidrar du på olika sätt till att de får saker som är självklara här i Sverige men som många inte har, till exempel mat för dagen, sjukvård och möjlighet att gå i skolan. Vill du ge en större gåva kan du köpa flera andelar, och hjälpa fler!

Gåvorna nedan passar bra att ge till den som går ut skolan eller tar studenten, till läraren, personalen i förskolan, tränaren eller ledaren – eller vem det nu kan vara som du vill ge en gåva.

När du köper en avslutningspresent eller examenspresent hos oss kan du välja till ett snyggt gåvobevis, som du antingen kan ta med till skolavslutningen eller examensfesten eller skicka till den du vill fira.

 Det stora utbildningspaketet

Bristen på skolgång och utbildning är en vanlig anledning till att människor är fattiga och inte kan ta sig ur sin fattigdom. Det kan du ändra på.

Köp examenspresenten i vår gåvoshop

 Ge en full skolväska i examenspresent

I Sverige är skolböcker och studiematerial oftast gratis för barn i grundskolan. Men så är det inte överallt. Och utan studiematerial blir det svårt att lära sig något. Så din examenspresent kan verkligen göra skillnad!

Köp examenspresenten i vår gåvoshop

 

Ge studenten en skoluniform

I många länder får man inte gå i skolan om man inte har en skoluniform. Det kan du ändra på med din studentpresent!

Köp examenspresenten i vår gåvoshop

 

Genom din gåva hjälper du oss att skapa en bättre framtid för utsatta barn. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld!