Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

Var med och stärk barns rättigheter - bygg lokala team för insamlingen Världens Barn

Tycker du också att vi lever i en orättvis värld? Bor du i Stockholm och vill engagera dig ideellt för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet – och för deras drömmar om framtiden? I så fall vill vi väldigt gärna komma i kontakt med dig så fort som möjligt.

Vi på Riksinsamlingen för Världens Barn söker nu ett antal drivna volontärer till vår verksamhet i Stockholms Stad och kringliggande kommuner. Vi söker speciellt dig som vill vara med och ta ansvar för att initiera, bygga team, organisera och samordna olika initiativ och aktiviteter inom ramen för vår kampanjplan för 2021 i Stockholm City.

Du kommer att vara länken mellan våra två stockholmsbaserade regionsamordnare på kansliet i Alvik och de frivilliga som runt om i Stockholm engagerar sig för Världens Barn.

Tjänsten är oavlönad och du förbinder dig inte till någon specifik arbetstid, men vi ser gärna att du har ett brinnande engagemang att bidra till en bättre värld och tycker att det är meningsfullt och viktigt att vara med och jobba för barns rättigheter.

Du är fri att forma uppgiften utifrån hur det passar dig bäst så länge det ryms inom vår verksamhetsplan och policy. Hör av dig så berättar vi mer om hur det kan fungera.

https://start.varldensbarn.se/volontar-stockholmsomradet/