Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

Butikschef till Läkarmissionens Second Hand i Vällingby

Tjänsten är tillsatt. Tack för ditt intresse!

Läkarmissionens Second Hand driver idag tre butiker med målet att skapa ett överskott för Läkarmissionens arbete och söker nu en butikschef till vår butik i Vällingby. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Som butikschef kommer du att arbeta i en fördomsfri och inkluderande miljö med ansvar för butikens lönsamhet genom att arbeta såväl operativt som strategiskt. Tillsammans med dina medarbetare driver och utvecklar du butiken där hållbarhet är ett viktigt ledord. Som ledare tillämpar du ett coachande ledarskap där du inspirerar medarbetarna till att skapa positiva kundupplevelser och att våga utmana sig själva. Du värnar och uppmuntrar till ett öppet arbetsklimat där dina medarbetare delar kunskap, nytänkande och möjligheter till förbättring.

En viktig del i uppdraget är det sociala engagemanget. Personalgruppen består till stor del av volontärer och medarbetare i olika typer av arbetsmarknadsplaceringar och arbetsträningsprogram i samarbete med bl.a. arbetsförmedling, stadsdelsnämnd, kommun och frivård.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du spelar en viktig roll i Läkarmissionens Second Hand-verksamhets fortsatta utveckling.


Vi söker dig som:

  • Har ett starkt resultatfokus och genom ditt engagemang och goda planeringsförmåga lyckas du med att framgångsrikt organisera det dagliga arbetet i butik. 
  • Har en naturlig ledarskapsförmåga och drivs av att motivera och inspirera en stor grupp medarbetare att nå sin fulla potential. 
  • Trivs att arbeta i högt tempo i team där du med ett positivt synsätt och stor tillit driver ditt team till att nå gemensamma åtaganden och mål.
  • Gymnasieutbildning inom företagsekonomi eller butiksledning är meriterande så även erfarenhet av logistikplanering och föremålskunskap.
  • Har flera års erfarenhet av ledande befattning med personalansvar inom    detaljhandel.
  • Har grundläggande kunskaper inom MS Office och erfarenhet av butiksspecifika IT-system. Vi arbetar idag med Pyramid som affärssystem. Erfarenhet av marknadsföring, kommunikation sociala medier är meriterande.
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska och gärna ytterligare språk.                                                

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är 7/5 -21. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För ytterligare information kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta nuvarande butikschef
christian.minnhagen@lakarmissionen.se alt. 08-620 02 85 eller
hans.hallstrom@lakarmissionen.se alt. 08–620 02 03.

Välkommen med din ansökan via mail till: personal@lakarmissionen.se 

Välkommen till en organisation där alla, oavsett funktion bidrar till Läkarmissionens vision: Värdigt liv – hållbar värld.

Stämmer detta in på dig vill vi höra från dig. Välkommen med din ansökan!