{{cart.TotalNumberOfProducts}}
24 juli 2016

Ingamay Hörnberg, Lennart Sjöholm och Hasse Hallström tillsammans med Maria Stålgren och Pingstkyrkans orkester, Jönköping, besöker Gullbrannagården

Konsert med Ingamay Hörnberg, Lennart Sjöholm och Hasse Hallström tillsammans med Maria Stålgren och Pingstkyrkans orkester, Jönköping, på Gullbrannagården söndag 24 juli kl 19.00.

Ingamay Hörnberg är välkänd genom många skivinspelningar och framträdande i både radio och TV. Många känner också till hennes TV program med dockan Skurt. Hon spelade in över 3000 program med Skurt för TV 3. Bland alla välkända personer som fick besök av Skurt (och Ingamay) var drottning Silvia. Det blev hela 12 program tillsammans med drottningen och även två program med kronprinsessan Victoria.

Lennart Sjöholm är mannen bakom massor av framgångsrika musikproduktioner, bl.a. Pelle Karlssons Han är min sång och min glädje Men Lennart, eller Lelle som han oftast kallas, har också arbetat med flera andra namnkunniga artister såsom Carola, Tommy Körberg, Jill Johnson och Christer Sjögren. Lennart var tidigt ute och introducerade den moderna sången och musiken i frikyrkan i slutet på 60-talet. Då som kapellmästare för gospelgruppen Christallen. 

Lasse Hallström var under 80-talet en uppskattad kyrkosångare som turnerade flitigt runt om i landet. Han har varit solist i Sveriges två största pingstförsamlingar, Filadelfiaförsamlingen i Stockholm samt Smyrnaförsamlingen i Göteborg. Hasse var också under många år solist i IBRA-kören och har medverkat i olika TV-program såsom Minns du sången. Han har sin dagliga arbetsplats på Läkarmissionen där han är personalansvarig samt har ett övergripande ansvar för arv och testamenten.

Medverkar gör även Pingstkyrkans orkester, Jönköping.