Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

Välkommen till Läkarmissionens konserter!

Tyvärr har vi fått ställa in alla planerade konserter tills vidare. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och avvaktar tills läget förändras. Vi kommer att planera för konserter under våren 2021 och hoppas att situationen då förbättrats tillräckligt för att starta upp igen. Vi vill förstås gärna mötas, få njuta av skön musik och dela viktig information om hur vi kan hjälpa utsatta människor i vår värld.

 

Musik med ett viktigt budskap

Ord och siffror är viktiga för att beskriva vad Läkarmissionens givare och medarbetare tillsammans åstadkommer runt om i världen. Men som bekant kan musiken i benådade ögonblick förmedla det som inte kan sägas med ord. Det är därför vi arrangerar små och stora konserter i samarbete med kyrkor, föreningar och institutioner. Längre ner på sidan hittar du hela kalendariet.

Du som är intresserad av en konsert i din kyrka, förening eller liknande, tveka inte att höra av dig till Richard Niklasson på telefon 08-620 02 92 eller richard.niklasson@lakarmissionen.se.

 

Artister

Bland de artister vi har förmånen att samarbeta med finner ni bland annat Perla Bjurenstedt, Vocalsis, Solistkvartetten, Roland Lundgren, Ingemar Olsson och trion Lennart Sjöholm, Ingamay Hörnberg och Hasse Hallström. Och så Richard Niklasson själv, så klart!

 

Konserter 2020 (uppdateras allt eftersom fler tillkommer)