Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

 STORT TACK ALLA JULKLAPPSHJÄLTAR!

 

Hade allt varit som vanligt hade vi på Läkarmissionen i år gjort Aktion Julklappen för 23:e året i rad! Det är en fantastisk siffra som säger något både om behovet av julklappar, men också hur mycket vi gillar att få dela med oss.

Men eftersom 2021 är ännu ett speciellt år med tanke på coronapandemin blir det ingen Aktion Julklappen i år. Däremot vill vi med glädje tipsa om möjligheten att som skola eller klass delta i årets Världens Barnkampanj.

Läkarmissionen har under många år varit en av organisationerna som tillsammans med Radiohjälpen står bakom insamlingen Världens Barn. En insamling för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Du deltar genom att arbeta med omvärldsfrågor i din skola och sedan genomföra en insamlingsaktivitet tillsammans. Läs mer på Världens Barn.

Vi på Läkarmissionen hoppas självklart vara tillbaka med Aktion Julklappen som vanligt igen nästa år. Läs mer om hur det funkar genom att trycka på knapparna nedan. Tack för er fantastiska insats!

Om du vill ställa upp och vara en julklappshjälte för någon under 2021 så kan du fortfarande skänka en julklapp till välgörenhet genom vår gåvoshop. Tack för ditt stöd!