{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Vill du bli en av tomtens renar?

Vill du eller ditt företag vara med och göra det möjligt för oss att dela ut julklappar till barn som inte har så mycket? Bli en av tomtens renar!

Det mesta i Aktion Julklappen är ”gratis” för oss på Läkarmissionen. Paketen och deras innehåll bekostar de som har gjort i ordning julklapparna. Och utdelningen i de olika länderna görs av lokala volontärer hos våra samarbetspartners på plats. Däremot måste vi betala för transporten av julklapparna från Sverige till de olika mottagarländerna.

Paketen går med lastbilar som även har med sig materialbistånd i form av kläder, handikapputrustning eller sjukvårdsmateriel. En julklapp väger ca 1,1 kg och transportkostnaden varierar mellan 2,00 kr och 4,50 kr beroende av viket land paketet ska färdas till.Det låga priset beror på att julklapparna följer med i hjälpsändningarna.

Den riktiga jultomten har ju sina renar när han ska åka runt med paketen. Men du kanske vill vara en av våra renar genom att ge en gåva till transportkostnaden? Använd i så fall plusgiro 90 00 21-7 och skriv Transport Julklappar, så öronmärks din gåva till det. Tack!