{{cart.TotalNumberOfProducts}}
Tillbaka till gåvoshopen

Föda barn på sjukhus, Kongo: 150 kr

Spädbarnsdödligheten i DR Kongo är en av de högsta i världen. På Panzisjukhuset kan du se till att även fattiga kvinnor får föda sina barn i en säker miljö. Här finns vård för för tidigt födda barn och möjlighet att ge kejsarsnitt när det behövs.

Läkarmissionen var med och byggde Panzisjukhuset för cirka femton år sedan – mitt under brinnande inbördeskrig. I dag är Panzi ett begrepp i hela regionen. Många vandrar i dagar för att söka vård och hjälp på sjukhuset. 

För endast 150 kronor kan du se till att en kvinna får föda sitt barn på ett rent sjukhus och under uppsikt av läkare, i stället för hemma i hyddan. 

- Sms:a och få genast ett fint morsdagskort till din mobil: skriv mors dag och skicka till nummer 729 72.

- Få ett snyggt gåvobevis hemskickat eller skriv ut på egen hand. Köp morsdagspresenten via den lila modulen som du hittar här uppe till höger i datorn eller längst ned i mobilen. Du kan betala med inbetalningskort, banköverföring eller kontokort.

- Swisha 150 kronor till 90 00 217 och skriv mors dag som meddelande. Gör ett eget gåvokort eller ladda ned ett genom att klicka här.

Här kan du se en film från projektet:

En säker förlossning är en populär morsdagspresent, men det är också en gåva som passar minst lika bra att ge bort i samband med "babyshower", som present till en nyfödd bebis eller vid ett dop.

Populära produkter
Speciella gåvor
Alla projekt