Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

Läs mer om hur vi använder cookies

Tillbaka till gåvoshopen
Produktbild

Insamling mot corona: 100 kr

För att undvika viruset uppmanas vi att stanna hemma och att tvätta händerna. Men hur ska familjer som lever på flykt kunna stanna hemma, och hur ska den som saknar rent vatten och tvål kunna tvätta händerna? Nu behöver människor i utsatthet din hjälp att stoppa spridningen!


Att skänka pengar till internationellt arbete mot corona

Det är lätt att känna hopplöshet under den rådande pandemin, men vi vet vilken handlingskraft som människor besitter. Och när du skänker pengar till att bekämpa covid-19 i miljöer där resurserna är knappa gör det skillnad.

Ett av våra övergripande mål är att ge människor makt över sina egna liv. Något man inte har utan grundläggande möjlighet att minska smittorisken för sig och sin familj. Men våra verksamheter som arbetar mot det här målet är beroende av donationer från privatpersoner och företag i Sverige.

Många bäckar blir en stor å. Så låt oss hjälpas åt, både i vår närmiljö och långt borta. Till exempel kan du skänka pengar till en insamling mot corona. Till initiativ som hjälper människor att få tillgång till rent vatten och kunskap om smittskydd.

Ge någon som redan har allt en gåva som räddar liv på människor i utsatthet. Eller gör en donation till insamlingen mot corona utan någon annan anledning än att du vill ge ditt stöd.


Tack för att du skänker pengar till kampen mot Covid-19


En viktig del av Läkarmissionens arbete är att ge människor tillgång till rent vatten och utbildning om hur viktigt det är med hygien för att förhindra sjukdomar och smittspridning. De senaste åren har vi genomfört en viktig insats mot det stora ebolautbrottet i Beni, DR Kongo.

Din gåva går till att hjälpa våra partners med det som behövs mest i denna svåra tid. Som rent vatten och informationskampanjer för att stoppa spridningen. Men också stöd till barn och vuxna i utsatthet, som har drabbats på olika sätt av coronavirusets framfart. Tack för ditt viktiga bidrag!

 

Om produkten blir fullt finansierad går överskjutande medel till någon av Läkarmissionens liknande biståndsinsatser.

Alla projekt