{{cart.TotalNumberOfProducts}}

RIKTIGT BRA FÖRETAGSPRESENTER

Med ditt stöd kan vi ge fler människor möjlighet att förändra sitt liv i grunden. Nedan har vi valt ut några projekt som gör skillnad på riktigt. Ditt stöd är värdefullt, vad du än väljer. Tack för din gåva!

Vinterhjälp till syriska flyktingar i Libanon

Många tusen barn som flytt kriget i Syrien har fastnat i de stora flyktinglägren i Bekaadalen i Libanon, i tält som inte alls är rustade för vinterväder. Hjälp oss göra deras liv lite drägligare.

Skolluncher till fattiga barn i Bangladesh

En skollunch kan betyda mer än man tror. Den är ett viktigt skäl för barnen att komma till skolan i stället för att arbeta, och kan därför ge hela familjer en chans att bryta en ond cirkel av utsatthet och fattigdom.

Mikrofinansiering för kvinnor i Uganda

När fattiga kvinnor ska starta en egen liten affärsverksamhet behöver de utbildning och ett litet lån för att kunna köpa in varor och/eller material. I stort sett alla lyckas betala tillbaka sina lån.

Förebyggande gatubarnsarbete i Rumänien

Tack vare Läkarmissionens givare har hundratals före detta gatubarn ett vanligt liv med jobb, bostad och familj. Men många riskerar fortfarande att hamna på gatan – och även i dag bor det barn i kulvertsystemen under gatorna.

Vill du hellre stödja ett annat projekt? Gå till vår gåvoshop, så hittar du många fler att välja på.

Tillbaka till startsidan för företag