{{cart.TotalNumberOfProducts}}

Så kan ni som företag bidra till en bättre värld

Ditt företag kan bidra på flera olika sätt till våra hjälpinsatser inom social omsorg, utbildning och självförsörjning. Eller stödja det som vi gör i samband med humanitära katastrofer. Detta kan ni göra:

 

Ge en gåva

Ge en företagsgåva. Som tack får ni gåvokort att ge till era kunder, anställda eller partners. Här finns fyra utvalda projekt som ni kan stödja. Ni kan självklart också välja fritt i vår gåvoshop.

 

Finansiera ett projekt

Ditt företag kan välja ut ett av de projekt vi driver som ert ”eget” projekt, som ni är med och finansierar antingen helt eller delvis. Vårt fokus är alltid utsatta människor och deras behov. Anmäl ert intresse.

 

Bli kampanjpartner

Ditt företag kan bli kampanjpartner till Läkarmissionen. Varje år driver vi flera kampanjer där ni kan göra allt från att sälja en produkt till att sprida information till kunder och personal. Anmäl ert intresse.

 

Sälj en produkt till förmån för Läkarmissionen

Skänk en del av vinsten från försäljningen av en av era produkter. Anmäl ert intresse.

 

Starta en egen insamling

Snart kommer du att kunna utmana dina kunder och medarbetare att vara med och samla in pengar till ert projekt genom att starta en egen insamling hos Läkarmissionen. Starta en egen insamling.

 

Bidra med kompetens

Hjälp oss förbättra Läkarmissionens verksamhet genom att bidra med kompetens inom ert expertområde. Anmäl ert intresse.

 

Kontaktperson för företag

Dicran Sarafian, dicran.sarafian@lakarmissionen.se, 070-775 99 66