Ge en gåva via vår insamlingBidra och hjälpGe en gåva

Ge en gåva

Att ge en gåva kan faktiskt förändra en människas liv. Att ge en gåva kan förändra förutsättningarna för ett helt samhälle om vi är många som ger till samma ändamål. Det har vi sett flera goda exempel på.

På den här sidan kan Du ge en gåva och vara med och förändra. Välj det ändamål som du känner för, och välj betalsätt. Tänk vad enkelt det kan vara att göra skillnad. Att ge en gåva till våra projekt gör att vi tillsammans kan förflytta människor från beroende till oberoende. Att ge en gåva ger människor hopp och en nystart till ett bättre liv.

Är du företagare och vill ge en gåva? Klicka här.

Ett annat enkelt sätt att skänka pengar är via sms. sms:a ÄNGEL100 till 72980  så är du med och hjälper ensamma övergivna barn att få en familj.

Vill du ha ett gåvobevis, hittar du fler konkreta gåvor på Webaid.

Nu får du också din inkomstskatt minskad vid gåva till Läkarmissionen

Ett annat sätt att ge en gåva är att starta en egen insamling, eller att ge en gåva genom att handla i vår biståndsbutik, Webaid, där du hittar bland annat uppskattade julklappstips, presenttips eller tips till Mors dag eller till examenspresent. Där får du också ett gåvobevis att ge bort eller behålla själv. Att hedra någon med ett minnesblad är också ett sätt att ge en gåva liksom att gratulera någon med antingen ett gåvogram eller ett sms-telegram.

Ge en gåva du med.Ge en gåva

Här väljer du vilket ändamål du vill skänka till.


Kontakta Givarservice
Har du en fråga som rör gåvor kan du ställa den till givarservice. Klicka på "Kontakta givarservice" och fyll i formuläret. Du kan också ringa nedanstående nummer.
08-620 02 00

© 2013 Läkarmissionen Om webbplatsen

Följ oss via Flickr RSS